About OpenDNS - Network Security for Enterprise

OpenDNS Not Working? Jul 20, 2007 OpenDNS not working via Router Setup – OpenDNS It appears that I am not using OpenDNS any more on my network. I would like to be able to get it working again. I get the following test output: C:\Users\Joe>nslookup -type=txt debug.opendns.com. Server: router.asus.com Address: 192.168.1.1 *** router.asus.com can't find debug.opendns… How To Use nslookup Command & Dig Command For DNS Check …

If your ISP is having issues with its DNS service, switching to OpenDNS' DNS will get you back online in just a few quick steps. Follow the instructions for your operating system or router below. If you have friends, family, or colleagues who have the same ISP as you, …

DNS not working on my windows 10 - Microsoft Community Before I have formatted my laptop it works just fine after the format it seems to not working anymore. :(I try to fix this problem for a few days now and I cannot find any solution. I hope that if you can show me how and give me some options to fix it. Thank you **Modified title from: PLEASE HELP !! DNS not working on my windows 10*** More about OpenDNS, including adult site filtering - CNET

Verifying Router is using 1.1.1.1 - Cloudflare Community

This test must be run on the computer running the connector. To run the test: Click Start > Run > WBEMTest > OK. The following screen should appear: Click Connect. Pick a DC which is experiencing the issue or which support has instructed you to run the test at. This must be a different machine than the one you are running this test on. OpenDNS Testing - Linksys Community This all just started working. I have to imagine that the WRT1900AC had the OpenDNS servers IPs cached from the Comcast DNS servers during the first round of tests (which would be odd because I rebooted the WRT1900AC, which I woudl have expected to purge the DNS cache). So as far as OpenDNS is concerned this seems to be working (yay!). -MC OpenDNS Not Working? Jul 20, 2007 OpenDNS not working via Router Setup – OpenDNS It appears that I am not using OpenDNS any more on my network. I would like to be able to get it working again. I get the following test output: C:\Users\Joe>nslookup -type=txt debug.opendns.com. Server: router.asus.com Address: 192.168.1.1 *** router.asus.com can't find debug.opendns…